Lovely Loneliness 17

2012-07-07 @ 23:57:00
 
Tidigare: "Get a job!" - utropar hon när jag inte svarar henne. Jobb? Men jag är inte en vuxen person som ska sitta och jobba hela dagarna! Eleanor skrattar åt mitt förvirrade ansiktsuttryck. "I can help you with finding a cool job, if you want?"
"Yes please" - svarade jag och kollade in i garderoben igen. "Eleanor?" - frågar jag sedan försiktigt.
"What is it?" - frågar hon silketslent och viker ihop en av mina tröjor.
"I still have nothing to wear. Can I borrow clothes from you?"

 
 
 Elviras perspektiv:
 
Ny dag. Solen skiner och jag smyger på tå genom mitt rum för att inte väcka mamma och pappa på nedanvåningen. Lite smidigt gliger jag mellan dörröppningen och dörren in till min toa och sätter igång duschen så att varmvattnet ska komma. Under tiden jag väntar på det smyger jag ut igen för att ta min mobil. Den ligger på nattduksbordet och så lat som jag är lägger jag mig på mage över sängen och försöker nå den istället för att gå runt om sängen. Jag viftar lite med handen för att få tag i den men till min förskräckelse slår jag bara till den med fingerspetsen så den faller ner på golvet. Fan. Jaha, nu får resten av familjen vakna. Irriterat hasar jag ner på marken och kryper under sängen för att få tag i mobilen.
"What are you doing?!" - brölar Dave i dörröppningen och jag slår huvudet i sängbotten.
"Ouch!" - utbrister jag och tar handen för huvudet samtidigt som jag reser mig upp. 
"What happened to your phone?" - frågar Dave och går fram till mig för att ta min mobil. Det är en stor spricka i den men den verkar fortfarande fungera. "Dad is going to kill you" - flinar Dave och jag slår till honom på armen.
"I'm going to take a shower so get out of here" - säger jag och puttar på Dave som är orubblig. Tillslut ger han med sig och går ut så att jag kan duscha ifred. 
 
När jag är klar går jag ner för att äta frukost med min familj. Mamma och pappa har redan börjat äta men jag får sällskap ner för trappan av Dave. 
"Goodmorning my beloved children" - ler pappa och tar en tugga av sin macka. 
"Morning" - svarar jag kort och börjar bre min egen glutenfria macka. Dave öppnar genast kylskåper och plockar ut en mjölkkartong och börjar dricka direkt ur öppningen.
"That's disgusting" - klagar jag och mamma kollar surt på Dave som genast ställer tillbaka paketet. 
"What are you going to do today El?" - frågar pappa obekymrat och jag sätter mig mitt emot honom.
"I don't know. I'll probably do something with the girls" - svarar jag och pappa nickar nöjt. Jag vet att han inte gillar hur jag umgås med ett av världens mest populära killband och speciellt inte att jag är tillsammans med en av dem även om han är fyra år äldre. 
"See ya" - ropar Dave helt plötsligt och försvinner ut genom ytterdörren som jag tjugo minuter senare också försvinner genom.
 
Emelies perspektiv:
 
"What about this one?" - frågar Eleanor och ger mig en jobb-annons. Jag skummar igenom texten innan jag skakar på huvudet.
"Cleaning isn't my favorite thing to do" - säger jag och lägger ifrån min annonsen. "I'll never find a good job" - gnäller jag och lutar mig tillbaka i stolen när Harry och Louis kommer ut från köket med fyra glas chokladmjölk. Jag sov hemma hos Harry igår natt och Eleanor hos Louis, det är därför vi nu sitter här i deras kök och letar jobb. 
"Aren't you finished yet Em?" - frågar Louis som bär på ett fat med bullar.
"Oh shut up" - säger jag och grimaserar åt honom.
"Yeah Lous, shut up" - härmar Harry och lägger armen om mig. 
"So you're taking her side!" - utbrister Louis förfärat och blinkar med ena ögat om mig. Harry bara himlar med ögonen och hugger in på en bulle. Själv tar jag en mugg chokladmjölk försiktigt mellan händerna och blåser lite lätt för att få bort ångan. 
 
Ding Dong

Det är dörrklockan som ringer och jag är snabbast på fötterna. Jag skyndar mig ut i hallen och öppnar dörren.
"Hey there" - säger Elvira och kramar om mig.
"Goodmorning" - svarar jag och ger plats för henne att komma in.
"Who is it?!" - skriker Louis från köket och jag stänger igen dörren.
"It's me!" - ropar Elvira glatt tillbaka till honom och hänger upp sin jacka på en fri krok.
"Elvira!!!" - ropar Louis överlyckligt och det tar inte många sekunder innan han hoppar över henne i hallen. Jag skrattar åt dem och går ut i köket för att fortsätta kolla annonser.
"How did you know that we where here?" - frågar Eleanor Elvira när hon och Louis kommer och gör oss i köket sällskap.
"Well, I went to the hotel first but Mathilda and Zayn was still alseep so I just thought that the rest of you was here. And who was right?" - svarar Elvira och kollar sedan ner på köksbordet. "What is this?" - frågar hon förvånande och kliar sig på pannan.
"We'd like to call it pastries" - svarar Harry på skoj och Elvira skrattar till.
"It's job announcements" - svarar jag och hon ser ännu mer förvånad ut.
"Are you, looking for a job?" - frågar hon och kollar på mig. 
"Hey! I can work" - säger jag och känner min anklagad. Elvira skrattar åt mig och slår sig ner på en tom stol.
"Find anything yet? I can see that you have some help" - säger hon och Eleanor ler mot mig.
"Nothing yet" - suckar jag och börjar plocka bland papprena igen. De andra tre äter under tystnad och Elvira sitter bara tyst och läser några annonser. 
"What about this one?" - säger hon efter ett tag och plockar upp ett papper som hamnat på marken. Jag tar emot den och läser noga texten. Det är en förfrågan om någon vill börja arbeta som statist och roddare på en teater som inte finns speciellt långt härifrån. Man behöver inte vara specialiserad och det är ett plus om man är ung. Man ska ringa om man är intresserad för mer information. 
"This is perfect" - ler jag och Elvira ser inte alls förvånad ut. 
 
Mathildas perspektiv:
 
"Best breakfast ever" - ler Zayn och tar min hand över bordet.
"Subway is yummy" - skrattar jag och torkar min om mummen med min fria hand. "What should we do now?" - frågar jag och ser hur Zayn kollar sig omrking i rummet för tjugonde gången. Han vill vara säker på att ingen tar foto på oss eller att massor av tonårstjejer strömmar in genom dörrarna.
"Niall wanted me to call him when we're done. We have to go to the others at Louis and Harrys place" - säger Zayn och vi reser på oss. Jag tar på mig solglasögonen av en händelse och vi går ut i solskenet. 
"Hi Niall" - säger Zayn plötsligt och jag vänder mig mot honom och ser att han har mobilen upptryckt mot örat. Vi går med snabba steg efter honom för att hinna med i hans fart men han märker att jag nästan får jogga så han sakta ner och tar min hand. 
"We'll pick you up on the way. I hope the other boys haven't told anyone yet" - säger han och lägger på. 
"Told what?" - frågar jag nyfiket och Zayn kollar ner på mig och ler åt min nyfikenhet.
"Nothing" - svarar han och jag gör en grimas åt honom. 
"Please.." - ber jag och stannar honom genom att ställa mig framför för att blockera hans väg.
"You can find out about it later sweetheart" - envisas han och jag kollar ledsamt ner på mina fötter. Jag vet att Zayn himlar med ögonen och så känner jag hur han lägger en hand under min haka och lyfter upp mitt huvud så han kan kolla mig i ögonen. "What about a kiss?" - frågar han flirtit och blinkar med ena ögat innan han tar tag om min midja och kysser mig mitt på gatan.
"Excuse me" - hör jag en tjejröst säga bakom mig och jag lutar mig bakåt från kyssen. Det står en liten tjej i typ 12-årsåldern med en penna och ett block i handen. Jag kan inte låta bli att le åt henne där hon tyst står och väntar på att någon av oss ska säga något.
"Hello you" - säger Zayn och släpper mig, men bara med en arm. 
"Can I get your autograph?" - frågar hon sött och Zayn nickar och tar emot hennes rosa penna och block. Han kladdar ner sin helt genomkrångliga autograf på ett blad och ger tillbaka tjejens grejer. 
"Thank you. I want your pretty girlfriends too" - säger hon sedan och kollar upp på mig. Jag ler mot henne och Zayn ser ännu gladare ut.
"She really is pretty" - säger han och tjejen nickar. Jag tar emot blocket och skriver ner min namntäckning bredvid Zayns och så ritar jag ett litet hjärta åt henne.
"There you go" - säger jag sedan och hon springer iväg till sin mormor eller farmor som står några meter därifrån och väntar på henne. "Oh my god, she was so cute" - skrattar jag och vi börjar gå igen.
"I have to give you a mirror so you can see what a really cute person look like" - säger Zayn och pussar mig snabbt på min tinning.
 
Elviras perspektiv:
 
Äntligen har vi slängt alla pappersannonser som låg på köksbordet och vi sitter alla i vardagsrummet med TV:n igång på låg volym utan att någon kollar på den. Harry ligger med fötterna uppe i soffan med Emelie i sitt knä och Eleanor sitter rakt upp på andra sidan av soffan med Louis på golvet nedanför. Hon pillar obekymrat i hans hår samtidigt som hon snackar med Emelie. Själv sitter jag lutad mot soffbordet och knappar lite tafatt på min mobil. Kan inte de andra komma snart! 
 
Ding D.. dörren är öppen så de går in på egen hand. Ingen av oss andra pallar resa på oss för att välkomna dom så vi ropar bara att vi alla är i vardagsrummet. Först in kommer Liam och Danielle som så glatt håller varandra i hand. Liam tar redan hand om henne som om hon ska föda vilken sekund som helst även om man inte ens kan se på hennes mage att något finns där inne. Jag ler åt dem när de slår sig ner i mitten av soffan. Efter dem kommer Mathilda som kastar sig ner i sackosäcken som ligger på golvet och efter henne kommer ne flinande Zayn som förblir stående bredvid Mathilda. Förväntansfullt kollar jag mot öppningen in till vardagsrummet igen och får syn på när Niall kommer gående genom korridoren. Han kollar upp och fångar min blick. Några sekunder senare ligger jag nerbrottad på golvet med Niall över mig.
"Air?" - skrattar jag och kramar om Niall. 
"You're more important then air" - ler han och pussar mig på pannan innan han reser sig upp och räcker mig en hjälpande hand. Jag tar den och sätter mig bredvid honom på marken.
"Tell now!" - säger Mathilda och kollar otåligt på Zayn som kollar allvarligt på de andra killarna. Nu blir jag också nyfiken så jag kollar på Niall som också blivit allvarlig. 
"What is it?" - frågar jag efter några sekunder.
"Well, Paul told us a few days ago that we're going to the US to do a tour and unfortunately we can't have with us any friends or girlfriends" - säger Liam och jag kollar ledsamt på Niall.
"For how long will you be gone?" - frågar Emelie och sätter sig upp i soffan.
"Like two or three months" - suckar Niall och tar min hand. Jag kommer sakna honom så. 
"When are you leaving?" - frågar Eleanor nedstämt.
"In a week" - svarar Zayn och Louis samtidigt. 
"Well, let's do the best of the situation" - säger jag ock försöker låta lite glad även om det känns som om jag ska börja gråta. "We can always do something fun before you guys leave".
"How can you be so positive?" - ler Danielle och jag rycker på axlarna.
"What about a picnic or something?" - frågar jag och tillsvar får jag några medhållande mummel och nickningar. 
"Great! Let's set a date"

Klar klar klar. Äntligen klar. Jag fixade det här med bilderna (som ni se) så här är det NÄST SISTA kapitlet av Lovely Loneliness. Det ska bli tråkigt att avsluta denna berättelse men jag kan erkänna att jag redan har börjat på en helt ny. Jag hoppas som vanligt att ni gillade detta inlägget lika mycket som de andra och om ni gjorde det får ni gärna visa det genom att kommentera. Älskar er!
Kram xoxo
 

Viktig information

2012-07-05 @ 17:05:32
Hej alla mina underbara läsare.
Jag är så ledsen att jag inte uppdaterat på länge men jag har haft fullt upp och nu när jag tänkte skriva är hela blogg.se ändrat och jag hittar ingenting. Jag ska försöka reda ut det här så snabbt jag kan.

Som ni kanske också vet är det inte så många kapitel kvar på Lovely Loneliness. Detta är såklart tråkigt men jag ska genast börja med en ny som ska heta; Just Remember To Turn On The Light. Lite mer om den ska ni få reda på senare.

Ett stort tack till alla er som läser här, jag hoppas att ni tyckte om "berättelsen"? Kom gärna med kritik, man kan inte bli bättre om man inte vet vad man ska förbättra.

Kram xoxo